Périgourdine salade met Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

Voor de dressing

1- Meng de mosterd en de ciderazijn, voeg zout en peper toe en giet langzaam de olie erbij.
2- Zet apart

Voor de voorbereiding

Schik in elke kom Friseline blaadjes, voeg een scheutje dressing, de blokjes appels, de blokjes ganzenleverpastei, de plakjes eendenborstfilet en de pijnboompitten toe.

Voeg voor een milde, zoete smaak enkele stukjes vijgen aan de salade toe.

De ingrediënten 4 pers.
  • 6 stronken Friseline
  • 12 plakjes gerookte eendenborstfilet
  • 2 Granny Smith Appels
  • 200 g Ganzenleverpastei
  • 40 g Pijnboompitten
  • 1 eetlepel Mosterd
  • 5 cl Ciderazijn
  • 10 cl Arachideolie
  • Peper en Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Friselinesalade met Parmezaanse kaas en rood fruit Nagerechten Ontdek het recept
Friseline om te ‘dippen’ bij de borrel Borrelhapjes Ontdek het recept
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept