Friselinecake met Comté en pistachenoten

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

1- Verwarm de oven voor op 180°C.
2- Snij de Friseline in stukjes en bak deze in de olijfolie.
3- Breng op smaak en zet apart.
4- Bak de spekjes en zet apart.
5- Meng de eieren, de bloem, het bakpoeder en 5 cl olijfolie.
6- Voeg peper en zout toe.
7- Snij de Comté in blokjes en hak de pistachenoten.
8- Voeg deze, evenals de Friseline en de spekjes toe. Meng goed.
9- Giet het beslag in een ingevette en met bloem bestoven vorm.
10- Bak de cake 40 minuten in de oven op 180°C.

 

Véerdubbel de hoeveelheid pistachenoten voor een extra krokante bite.
Lauwwarm of koud serveren!

De ingrediënten 8 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 3 Eieren
  • 250 g Spekjes
  • 175 g Bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Olijfolie
  • 10 cl Melk
  • 160 g Comté kaas
  • 80 g Pistaches
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Friseline met Roquefort Voorgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met Parmezaanse kaas en rood fruit Nagerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met mosselen en sinaasappels Hoofdgerechten Ontdek het recept