Friselinecake met Comté en pistachenoten

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

1- Verwarm de oven voor op 180°C.
2- Snij de Friseline in stukjes en bak deze in de olijfolie.
3- Breng op smaak en zet apart.
4- Bak de spekjes en zet apart.
5- Meng de eieren, de bloem, het bakpoeder en 5 cl olijfolie.
6- Voeg peper en zout toe.
7- Snij de Comté in blokjes en hak de pistachenoten.
8- Voeg deze, evenals de Friseline en de spekjes toe. Meng goed.
9- Giet het beslag in een ingevette en met bloem bestoven vorm.
10- Bak de cake 40 minuten in de oven op 180°C.

 

Véerdubbel de hoeveelheid pistachenoten voor een extra krokante bite.
Lauwwarm of koud serveren!

De ingrediënten 8 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 3 Eieren
  • 250 g Spekjes
  • 175 g Bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Olijfolie
  • 10 cl Melk
  • 160 g Comté kaas
  • 80 g Pistaches
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline met ganzenleverpastei en marmelades Voorgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met penne, basilicum en groenten Hoofdgerechten Ontdek het recept