Filodeeghapjes met reblochon, gerookte eendenborstfilet en Friseline
toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase
De dressing
1- Meng de hazelnootolie en de rode wijnazijn. Voeg peper en zout toe.
2- Zet apart.
De Friseline
1- Snij de Friseline in middelgrote stukjes. Breng op smaak met de dressing.
2- Zet apart.
De filodeeghapjes met reblochon
1- Verwarm de oven voor op 180°C.
2- Vouw elk vel filodeeg dubbel.
3- Wikkel de porties reblochon in het filodeeg en vouw de randen zorgvuldig om.
4- Bak de hapjes goudbruin in de olijfolie in een koekenpan.
5- Zet de hapjes zodra ze goudbruin zijn circa 5 minuten in de oven.
Schik op elk bord wat Friseline en voeg vervolgens twee reblochon hapjes en 5 plakjes gerookte eendenborstfilet toe.
Bestrooi ten slotte met het fijngehakte bieslook en de gehakte hazelnoten.
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...