Friseline met Roquefort

Toon alle voorgerechten
Het recept per fase

Voor de room

1- Klop de slagroom op met behulp van een mixer.
2- Prak de roquefort fijn met een vork en voeg aan de room toe. (Let op: voeg alleen zout toe indien nodig, roquefort is van nature al vrij zout).
3- Voeg peper toe.
4- Zet koel weg

Voor de dressing

Warm de honing zachtjes op in een steelpan. Haal de pan van het vuur giet langzaam de azijn en de olie in de pan.

 

Breng met behulp van een spuitzak de roquefortroom in de verrines aan. Schik de blaadjes Friseline ernaast en besprenkel met een scheutje honingdressing.
Serveer met 'soldaatjes' van notenbrood.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 60 cl vloeibare room met 30% vet.
  • 120 g Roquefort
  • 2 eetlepels Honing
  • 2 cl Honingazijn
  • 10 cl arachide of walnotenolie
  • Notenbrood
  • Peper en Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met Parmezaanse kaas en rood fruit Nagerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met citrusvruchten Hoofdgerechten Ontdek het recept