Kwartel in honingsaus en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

De honingsaus

1- Laat de honing karameliseren in een steelpan.
2- Blus met de rode wijnazijn en voeg vervolgens de rollade jus en 4 eetlepels arachideolie toe.
3- Zet apart.

De kwartels

Kruid de kwartels, braad ze op een zacht vuur in de arachideolie en de boter.

De Friseline

1- Snij de Friseline in stukjes.
2- Breng op smaak met de honingsaus.
3- Zet apart.

 

Schik de Friseline op de borden, voeg de kwartels toe, begiet deze met de honingsaus en bestrooi vervolgens met de gegrilde sesamzaadjes. Geniet!

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 4 kwartels en crapaudine
  • Arachideolie
  • Boter
  • 20 g gegrild sesamzaad
  • 4 eetlepels Rollade jus
  • 2 eetlepels Honing
  • Rode wijnazijn
  • Peper/Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met mosselen en sinaasappels Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline met ganzenleverpastei en marmelades Voorgerechten Ontdek het recept