Kwartel in honingsaus en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

De honingsaus

1- Laat de honing karameliseren in een steelpan.
2- Blus met de rode wijnazijn en voeg vervolgens de rollade jus en 4 eetlepels arachideolie toe.
3- Zet apart.

De kwartels

Kruid de kwartels, braad ze op een zacht vuur in de arachideolie en de boter.

De Friseline

1- Snij de Friseline in stukjes.
2- Breng op smaak met de honingsaus.
3- Zet apart.

 

Schik de Friseline op de borden, voeg de kwartels toe, begiet deze met de honingsaus en bestrooi vervolgens met de gegrilde sesamzaadjes. Geniet!

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 4 kwartels en crapaudine
  • Arachideolie
  • Boter
  • 20 g gegrild sesamzaad
  • 4 eetlepels Rollade jus
  • 2 eetlepels Honing
  • Rode wijnazijn
  • Peper/Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Filodeeghapjes met reblochon, gerookte eendenborstfilet en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met krab, ananas en mango Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline met langoustines en basilicum Voorgerechten Ontdek het recept