Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

Notendressing

1- Meng 20 cl notenolie en de rode wijnazijn. Voeg peper en zout toe.
2- Zet apart.

De kabeljauw

Laat de moten ongeveer 15 minuten in de olijfolie bakken.

De aardappelpuree met notenolie

1- Schil de aardappels en kook ze gaar.
2- Prak ze fijn met een vork en voeg 15 cl notenolie toe. Meng.
3- Breng op smaak en zet apart.

De Friseline

1- Snij de Friseline in stukjes en bak deze in de olijfolie.
2- Hak de noten, snij de tomaten in stukjes en voeg ze aan de Friseline toe.
3- Voeg vervolgens de dressing toe.

 

Breng op elk bord een bedje Friseline en vervolgens met een uitsteekvorm de aardappelpuree aan.
Geniet!

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 4 kabeljauwmoten van 160 g
  • 3 Tomaten
  • 100 g Walnoten
  • 400 g Aardappels
  • Notenolie
  • 3 eetlepels rode wijnazijn
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Périgourdine salade met Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline om te ‘dippen’ bij de borrel Borrelhapjes Ontdek het recept
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept