Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline
toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase
Notendressing
1- Meng 20 cl notenolie en de rode wijnazijn. Voeg peper en zout toe.
2- Zet apart.
De kabeljauw
Laat de moten ongeveer 15 minuten in de olijfolie bakken.
De aardappelpuree met notenolie
1- Schil de aardappels en kook ze gaar.
2- Prak ze fijn met een vork en voeg 15 cl notenolie toe. Meng.
3- Breng op smaak en zet apart.
De Friseline
1- Snij de Friseline in stukjes en bak deze in de olijfolie.
2- Hak de noten, snij de tomaten in stukjes en voeg ze aan de Friseline toe.
3- Voeg vervolgens de dressing toe.
Breng op elk bord een bedje Friseline en vervolgens met een uitsteekvorm de aardappelpuree aan.
Geniet!
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...