Friseline om te ‘dippen’ bij de borrel

Toon alle borrelhapjes
Het recept per fase

Roomkaassaus

1- Meng de roomkaas met 10 cl vloeibare zure room.
2- Klop goed om een homogeen mengsel te verkrijgen.
3- Voeg het fijngeknipte bieslook, zout en peper toe.
4- Zet koel weg.

Avocadosaus

1- Snij de avocado's overlangs door, verwijder de schil en de pit.
2- Snij ze in grove stukken en doe deze in de blender.
3- Voeg het sap van een 1/2 citroen, 10 cl vloeibare room, peper en zout toe.
4- Zet koel weg.

 

Schik de blaadjes Friseline in bloemvorm in een kom of een groot glas. Breng de sauzen in twee aparte kommetjes aan met behulp van een spuitzak.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 2 (rijpe) Avocado's
  • 150 g Roomkaas 
  • Sap van een 1/2 citroen
  • 20 cl vloeibare zure room
  •  Enkele gram kerriepoeder
  •  Bieslook
  • Vers gemalen Peper en Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Friseline
Verrine met gerookt buikspek en Friseline Voorgerechten Ontdek het recept
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Filodeeghapjes met reblochon, gerookte eendenborstfilet en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept