Friselinesalade met Parmezaanse kaas en rood fruit

Bekijk alle desserts
Het recept per fase

De dressing

1- Meng de frambozenazijn en de olijfolie.
2- Voeg peper en zout toe.
3- Zet apart.

De salade

1- Snij de Friseline in grove stukken.
2- Breng de Friseline op smaak met de dressing.
3- Schaaf krullen van de Parmezaanse kaas.
4- Verdeel de salade over de borden en voeg de frambozen, bramen en krullen Parmezaanse kaas toe.

 

Deze salade is goed gekoeld extra lekker!

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 150 g Frambozen
  • 200 g Bramen
  • 150 g Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels frambozenazijn
  • 6 eetlepels olijfolie
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Friseline
Verrine met gerookt buikspek en Friseline Voorgerechten Ontdek het recept
Bruschetta met Bayonne ham, mozzarella, vijgen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept