Friselinesalade met Parmezaanse kaas en rood fruit

Bekijk alle desserts
Het recept per fase

De dressing

1- Meng de frambozenazijn en de olijfolie.
2- Voeg peper en zout toe.
3- Zet apart.

De salade

1- Snij de Friseline in grove stukken.
2- Breng de Friseline op smaak met de dressing.
3- Schaaf krullen van de Parmezaanse kaas.
4- Verdeel de salade over de borden en voeg de frambozen, bramen en krullen Parmezaanse kaas toe.

 

Deze salade is goed gekoeld extra lekker!

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 150 g Frambozen
  • 200 g Bramen
  • 150 g Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels frambozenazijn
  • 6 eetlepels olijfolie
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline met Roquefort Voorgerechten Ontdek het recept
Kwartel in honingsaus en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept