Friselinesalade met mosselen en sinaasappels
toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase
Sinaasappeldressing
1- Pers een sinaasappel.
2- Meng met 4 eetlepels olijfolie.
3- Voeg peper en zout toe.
4- Zet apart.
De salade
1- Kook de mosselen gaar in de witte wijn, de fijngesneden sjalotten en de fijngehakte peterselie.
2- Verwijder de schelpen na het koken.
3- Snij de Friseline sla in stukjes en rasp de wortels.
4- Meng de mosselen, de Friseline, de wortels en breng de salade op smaak met de sinaasappeldressing.
5- Versier met stukjes sinaasappel en bestrooi met fijngehakt bieslook.
Goed gekoeld serveren!
Kan als voor- of hoofdgerecht geserveerd worden.
Verhoog voor het hoofdgerecht de hoeveelheid mosselen.
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Filodeeghapjes met reblochon, gerookte eendenborstfilet en Friseline
Hoofdgerechten
Ontdek het recept