Bruschetta met Bayonne ham, mozzarella, vijgen en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

Het boerenstokbrood

1- Snij het stokbrood in het midden door. Snij het vervolgens in de lengte door.
2- Rooster het stokbrood in de oven.
3- Wrijf het brood met het teentje knoflook en besprenkel het met olijfolie.

De bruschetta beleggen

1- Snij de vijgen en de mozzarella in plakjes.
2- Snij de Friseline blaadjes in tweeën.
3- Beleg het stokbrood achtereenvolgend met een plakje mozzarella, twee plakjes vijgen, een halve plak Bayonne ham en 3 stukjes Friseline.

 

Je kunt de bruschetta in de oven opwarmen of koud eten.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 8 plakken Bayonne ham
  • 2 bollen Mozzarella
  • 6 Vijgen
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 1 Boerenstokbrood
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Périgourdine salade met Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met citrusvruchten Hoofdgerechten Ontdek het recept
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept