Bruschetta met Bayonne ham, mozzarella, vijgen en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

Het boerenstokbrood

1- Snij het stokbrood in het midden door. Snij het vervolgens in de lengte door.
2- Rooster het stokbrood in de oven.
3- Wrijf het brood met het teentje knoflook en besprenkel het met olijfolie.

De bruschetta beleggen

1- Snij de vijgen en de mozzarella in plakjes.
2- Snij de Friseline blaadjes in tweeën.
3- Beleg het stokbrood achtereenvolgend met een plakje mozzarella, twee plakjes vijgen, een halve plak Bayonne ham en 3 stukjes Friseline.

 

Je kunt de bruschetta in de oven opwarmen of koud eten.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 8 plakken Bayonne ham
  • 2 bollen Mozzarella
  • 6 Vijgen
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 1 Boerenstokbrood
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline met Roquefort Voorgerechten Ontdek het recept
Friseline
Verrine met gerookt buikspek en Friseline Voorgerechten Ontdek het recept