Friselinesalade met krab, ananas en mango
toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase
Limoendressing
1- Pers de limoen en knip de koriander fijn.
2- Meng het limoensap, de zonnebloemolie en de koriander.
3- Voeg peper en zout toe. Zet apart.
De salade
1- Schil de mango en de ananas, snij ze in grove stukken.
2- Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.
3- Pers de citroen en besprenkel de avocado, de mango en de ananas om te voorkomen dat ze bruin worden.
4- Schil de komkommer en snij het in blokjes.
5- Snij de Friseline in kleine stukjes.
6- Meng de groenten, het fruit, het krabvlees en de Friseline in een slakom.
7- Breng op smaak met de limoendressing
Deze salade is goed gekoeld extra lekker!
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...