Friselinesalade met krab, ananas en mango

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

Limoendressing

1- Pers de limoen en knip de koriander fijn.
2- Meng het limoensap, de zonnebloemolie en de koriander.
3- Voeg peper en zout toe. Zet apart.

De salade

1- Schil de mango en de ananas, snij ze in grove stukken.
2- Snij de avocado doormidden, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.
3- Pers de citroen en besprenkel de avocado, de mango en de ananas om te voorkomen dat ze bruin worden.
4- Schil de komkommer en snij het in blokjes.
5- Snij de Friseline in kleine stukjes.
6- Meng de groenten, het fruit, het krabvlees en de Friseline in een slakom.
7- Breng op smaak met de limoendressing

 

Deze salade is goed gekoeld extra lekker!

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • Het vlees van 1 verse krab (of een blik krab - 200g)
  • ¼ Ananas
  • ¼ Mango
  • 1 Avocado
  • 1 Citroen
  • 1 Limoen
  • 150 g Komkommer
  • ¼ bosje koriander
  • 6 eetlepels zonnebloemolie
  • Peper en Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Friseline met langoustines en basilicum Voorgerechten Ontdek het recept
Friseline om te ‘dippen’ bij de borrel Borrelhapjes Ontdek het recept
Kwartel in honingsaus en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept