Fajita’s met kip en Friseline
toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase
De groenten
1- Schil de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij ze in dunne reepjes. Hak vervolgens de ui.
2- Laat de paprika's en de uien in een aparte pan in de olijfolie smoren. Breng op smaak.
3- Snij de kipfilets in stukjes en bak ze in de arachideolie of in boter.
De fajita's
1- Klop de vloeibare room op.
2- Breng op elke fajita een eetlepel geklopte room en 2 eetlepels guacamole aan.
3- Verdeel de paprika, de uien en de stukjes kipfilet over de fajita's.
4- Voeg de blaadjes Friseline toe.
Je kunt de fajita's opwarmen alvorens ze op te dienen.
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Filodeeghapjes met reblochon, gerookte eendenborstfilet en Friseline
Hoofdgerechten
Ontdek het recept