Fajita’s met kip en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

De groenten

1- Schil de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij ze in dunne reepjes. Hak vervolgens de ui.
2- Laat de paprika's en de uien in een aparte pan in de olijfolie smoren. Breng op smaak.
3- Snij de kipfilets in stukjes en bak ze in de arachideolie of in boter.

De fajita's

1- Klop de vloeibare room op.
2- Breng op elke fajita een eetlepel geklopte room en 2 eetlepels guacamole aan.
3- Verdeel de paprika, de uien en de stukjes kipfilet over de fajita's.
4- Voeg de blaadjes Friseline toe.

 

Je kunt de fajita's opwarmen alvorens ze op te dienen.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 4 Fajita's
  • Guacamole
  • Vloeibare room
  • 4 Kipfilets
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 Ui
  • Olijfolie
  • Arachideolie
  • Boter
  • Peper, zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Périgourdine salade met Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline met langoustines en basilicum Voorgerechten Ontdek het recept