Fajita’s met kip en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

De groenten

1- Schil de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snij ze in dunne reepjes. Hak vervolgens de ui.
2- Laat de paprika's en de uien in een aparte pan in de olijfolie smoren. Breng op smaak.
3- Snij de kipfilets in stukjes en bak ze in de arachideolie of in boter.

De fajita's

1- Klop de vloeibare room op.
2- Breng op elke fajita een eetlepel geklopte room en 2 eetlepels guacamole aan.
3- Verdeel de paprika, de uien en de stukjes kipfilet over de fajita's.
4- Voeg de blaadjes Friseline toe.

 

Je kunt de fajita's opwarmen alvorens ze op te dienen.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 4 Fajita's
  • Guacamole
  • Vloeibare room
  • 4 Kipfilets
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 Ui
  • Olijfolie
  • Arachideolie
  • Boter
  • Peper, zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Bruschetta met Bayonne ham, mozzarella, vijgen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friselinesalade met citrusvruchten Hoofdgerechten Ontdek het recept