Friseline met ganzenleverpastei en marmelades

Toon alle voorgerechten
Het recept per fase

De dressing

1- Meng de arachideolie en de rode wijnazijn. Voeg peper en zout toe.
2- Snij de Friseline in smalle stukjes en breng het op smaak met de dressing.
3- Zet koel weg.

Marmelade van blauwe druiven

1- Ris de druiven af, doe ze in een steelpan en laat ze zachtjes tot moes koken.
2- Laat het goed inkoken.
3- Haal de marmelade door een zeef.

Marmelade met appels en rozijnen 

1- Schil de appels en snij ze in blokjes.
2- Laat ze op een zacht vuur tot moes koken, voeg de rozijnen en de ciderazijn toe.

 

Breng op elk bord een lepel blauwe druiven en appelmarmelade aan en voeg een plak ganzenleverpastei en Friseline toe.

De ingrediënten 4 pers.
  • 3 stronken Friseline
  • 4 plakken Ganzenleverpastei
  • 400 g blauwe druiven
  • 2 Appels
  • 20 g Rozijnen
  • 20 cl Ciderazijn
  • 6 eetlepels arachideolie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • Peper, Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Bruschetta met Bayonne ham, mozzarella, vijgen en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Kabeljauwmoot, aardappelpuree met notenolie en Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept