Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen en Friseline

toon alle hoofdgerechten
Het recept per fase

Voor de marinade

1- Snij het vanillestokje in de lengte door. Schraap de zaadjes los met de punt van een mes.
2- Meng met de hazelnootolie.
3- Snij de Sint-Jakobsschelpen in hele fijne plakjes leg ze op een groot plat bord.
4- Bestrijk ze met de vanille marinade met behulp van een kwastje.
5- Laat ze gedurende 15 tot 20 min. marineren.
6- Zet koel weg.

 

Stapel de plakjes Sint-Jakobsschelpen met behulp van een uitsteekvormpje en breng op elke carpaccio enkele puntjes Friseline aan.
Voltooi met enkele druppels marinade.

De ingrediënten 4 pers.
  • 2 stronken Friseline
  • 24 Sint-Jakobsschelpen (6 per persoon)
  • 10 cl Hazelnootolie
  • 1 Vanillestokje
  •  Vers gemalen Peper en Zout
Andere recepten vindt u misschien ook leuk...
Périgourdine salade met Friseline Hoofdgerechten Ontdek het recept
Friseline
Verrine met gerookt buikspek en Friseline Voorgerechten Ontdek het recept
Friseline met Roquefort Voorgerechten Ontdek het recept